Sista dagen på 2013

Vad har hänt under året som gått?.

Även detta år har nyheter funnits att läsa varje dag, vardag som helgdag. I snitt fem notiser dagligen. Och i en salig blandning. Nyheter från den politiska världen och myndigheter mixas med lokalnytt från öar och kust längs hela Sverige.

Vår vision är att samla så mycket som möjligt med skärgårdsanknytning på Skärgårdsbryggan. Ett skärgårdens Google, som en dignitär uttryckte det vid ett tillfälle.

Vår databas innehåller idag 23 944 dokument med varierande innehåll sedan 1996 vilka finns att hitta under funktionen sök.

Roligt är att våra besökare har ökat till mer än det dubbla på ett par år. Kanske det delvis beror på att många föreningar och organisationer har lagt vår nyhetsruta på sin webbsida. Då händer där något varje dag.

Här är en länk med info om nyhetsrutan

Antalet besökare som skriver kommentarer till nyheterna har blivit fler. Ibland är man förargad över myndigheters tagna beslut, ibland är det glada tillrop, det händer också att man vill göra en rättelse.

Vi uppskattar kontakten med omvärlden!

Nu är det bara några timmar kvar till 2013 går över till 2014. Blir spännande att se vad det nya året kan bära med sig.

Skärgårdsbryggan önskar alla våra besökare

Gott Nytt År!